Routebeschrijving

  • Adres

Leopoldlaan 7 B13
9200 Dendermonde

(Ons kantoor bevindt zich in het gebouw waar op het gelijkvloers een kantoor van Tempo Team is gevestigd)

  • Met de trein

Station Dendermonde ligt op 5 minuten wandelafstand van ons kantoor. Als je het stationsgebouw aan de voorzijde buiten komt steek je het Stationsplein over en volg je rechts de stationsstraat. 350 meter verder, aan de overkant van het rond punt bevindt zich ons kantoor. (In het gebouw waar op het gelijkvloers een kantoor van Tempo Team is gevestigd)

  • Met de bus

Halte Dendermonde Brusselsestraat bevindt zich aan de overkant van ons kantoor. Aan het station Dendermonde (op 350 meter van ons kantoor) zijn er eveneens busverbindingen naar Aalst, Asse, Boom, Bornem, Gent, Puurs, Sint-Niklaas, Wetteren, Antwerpen,….

  • Met de auto

Als je van Gent of Antwerpen komt, neem je best de E17. In Lokeren neem je vervolgens afrit 12, en volg je richting Dendermonde (N47). De N47 volgt de Leopoldlaan, je komt dus automatisch langs ons kantoor.

Kom je van Brussel, dan neem je best op de ring rond Brussel (R0) afrit 10 Asse, en volg je de N9 richting Asse. In Asse zelf kies je voor richting Dendermonde (N47). Als je de N47 blijft volgen kom je vanzelf aan ons kantoor terecht.

  • Met de fiets

Dendermonde is gelegen aan verschillende fietssnelwegen. Op 20 meter van ons kantoor (op de hoek van de Leopoldlaan met de Brusselsestraat) is een fietsenstalling voorzien.

  • Parkeren

In de Leopoldlaan kan je gratis parkeren, maar afhankelijk van het tijdstip kan het behoorlijk druk zijn. Parking Olympos bevindt zich op 400 meter van ons kantoor. In andere straten is het parkeren betalend, of is het gebruik kan een parkeerschijf verplicht. Op deze pagina kan je alle nodige informatie vinden over de parkeerzone’s, stadsparkings en tarieven voor Dendermonde.